hirdetés
Bulvár

Szakít Weisz Fanni és férje

Hét év után a modell és párja, Hajmásy Péter úgy látták jónak, ha véget vetnek kapcsolatuknak.

Szakít Weisz Fanni és férje
hirdetés

A pár egy ideje már nem osztott meg közös képeket a közösségi oldalakon, ami miatt követőik sejtették, hogy valami feltehetőleg „nincs rendben”, s most az Instagramon Weisz Fanni és Hajmásy Péter be is jelentették, hogy hét év után szakítanak – számol be róla a Blikk.

A bejegyzéseikben ugyan nem nevezték meg a döntésük pontos okait, de azt leszögezték, hogy az együtt töltött évek szép emlékeit meg szeretnék őrizni, s nem egy esetleges „harmadik fél” miatt válnak szét útjaik.

Közösségi oldalán Weisz Fanni azzal kezdte bejegyzését:

„Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt”.

hirdetés

Megjegyezte, nincs harmadik fél, hanem azért döntöttek így, mert kapcsolatuk „egyszerűen valamiért eddig tartott”, s követőivel azért osztotta meg mindezt, mert korábban is sokat megosztottak magukból és szerelmükből. Hozzátette viszont, hogy többet nem kíván beszélni erről.

Hajmásy Péter bejegyzésében követőinek – akik már kérdezték is ő e témáról – azt írta, hogy jól érezték, hogy valami „nem oké”, s elmondása szerint eddig „húzták a dolgokat, hátha visszajön az a szikra ami kell”, s ismét együtt lehetnének, de végül szakítanak. Ő is kijelentette, hogy nincs harmadik fél, s az egymás iránti tiszteletük változatlan.

„7 éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK BABA”

– fogalmazta meg Hajmásy Péter.

[

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

](https://www.instagram.com/p/CCrRqpoBMBh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading)

Sziasztok!😢😢😢🖤🖤🖤 Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!😢 Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!😔 Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!🙏🏻 Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA😢! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!❤️ #kincsem #hihetetlennekemis Szerettük volna ha Tőlünk tudjátok meg és nem össze-vissza az újságokból! Ezért kérünk Mindenkit tartsátok tiszteletben ezt a dolgot és fogadjátok el,hogy egy ideig nem szeretnénk erről nyilatkozni,beszélni! Ezzel tudtok segíteni most Nekünk!🙏🏻😔

Peter Hajmasy (@hagymaa) által megosztott bejegyzés,Júl 15., 2020, időpont: 1:29 (PDT időzóna szerint)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés