hirdetés
Bulvár

Repülőgépbalesetben meghalt Joe Lara

Elhunyt Joe Lara, az 1996-os Tarzan film sztárja a vasárnapi napon, miután egy kisrepülőgépen utazva egy tóba zuhant Tennessee-ben – írja a Variety.com az AP hírügynökség a helyi hatóságok alapján közölt beszámolójára hivatkozva.

Repülőgépbalesetben meghalt Joe Lara
hirdetés

Joe Lara 58 éves volt. A színész felesége, Gwen Lara, valamint másik öt személy is a repülőgépen ültek. Az AP a helyi hatóságok közlése alapján arról adott hírt, hogy a repülőgép-balesetnek a helyszíni vizsgálatok alapján nem volt túlélője.

A helyi tűzoltókapitány azt mondta, hogy a mentésre irányuló erőfeszítéseiket idővel felváltotta a maradványok és az elhunytak iránti keresés tevékenysége, ugyanis ezen a ponton már nem számítanak túlélőre, akit megtalálhatnának.

A kisrepülőgép a Smyrna közelében található Percy Priest tóba zuhant bele nem sokkal azt követően, hogy helyi idő szerint vasárnap 11 órakor felszállt. A repülővel a floridai Palm Beach Nemzetközi Repülőtérre tartottak volna.

Az 1962. október 2-án, San Diegóban született Joe Lara leghíresebb szerepe az 1989-es, majd az azt követő Tarzan-filmekben nyújtott alakítása volt a filmek címszereplőjeként.

Joe Lara 2018-ban házasodott össze feleségével, Gwen Larával, akivel egy hiten alapuló diétás programot indítottak. A pár Brentwoodban élt.

(A borítókép forrása: pixabay.com / cocoparisienne)


hirdetés

További híreink