hirdetés
Bulvár

„Mogorva fejű” teknőst mentettek meg, miután tüzet okozott gazdája házában

Egy „mogorva kinézetű” teknőst mentettek meg, miután az állat véletlenül tüzet okozott gazdája házában.

„Mogorva fejű” teknőst mentettek meg, miután tüzet okozott gazdája házában
hirdetés

A negyvenöt éves hüllő egyedül maradt otthon, és sajnos meg is történt a baj, amikor a meleget adó lámpáját lelökte karácsony napján a szobában, amelyben élt.

A BBC cikke szerint helyi idő szerint 16 óra 30 perc körül riasztották a tűzoltókat, miután a szomszédok hallották a füstjelző riasztását, és észlelték, hogy füst szivárog ki az épületből.

A tűzoltók, amikor kivonultak az égő házhoz, megtalálták és kimenekítették a kis „bajkeverőt” is, aki a tűzoltóegységet vezető Gary Wain szerint remélhetőleg továbbra is boldog és hosszú életet élhet majd.

„Ez is példázza, hogy milyen fontos, hogy az otthonunk minden szintjén legyen füstjelző. Még ha nem is vagy éppen otthon, a füstjelző riasztása bárki számára jelezhet, aki a közelben van, már a tűz első jeleinél”

hirdetés

– fogalmazott a tűzoltó, aki hozzátette, hogy a teknős számára igen szerencsésnek bizonyult a karácsony, hiszen jelenleg negyvenöt éves, és mivel kimenekítették őt (a füstjelzőnek köszönhetően), remélhetőleg még hosszú, boldog éveknek nézhet elébe.

A tüzet a keletkezését követő 25. percre egészen eloltották a kiérkező tűzoltók. Az esetről beszámoló Facebook-posztban azt írták, hiába néz ki „mérges ábrázatúnak” a teknős, valójában nagyon is boldog, hiszen megmenekült a tűz elől.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés