hirdetés
Bulvár

Megtették a bejelentést: Tóth Gabinak és Krausz Gábornak kislánya született

December elején született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, akiről a boldog szülők hosszasan meséltek is.

Megtették a bejelentést: Tóth Gabinak és Krausz Gábornak kislánya született
hirdetés

A pár rendkívül boldog volt, amikor megtudták, hogy gyermekük születik, és noha Gabi korábbi betegségei miatt aggódtak is, végül megkönnyebbülve tapasztalták, hogy minden rendben ment a várandósság és a szülés alatt. A baba december harmadikán 3150 grammal és 54 centiméterrel látta meg a napvilágot, s szüleitől a Hannaróza Mária nevet kapta – írja a Blikk a pár a Story magazinnak adott nyilatkozata nyomán.

[

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

](https://www.instagram.com/p/B5a7g29JtUS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading)

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,Nov 28., 2019, időpont: 11:26 (PST időzóna szerint)

Tóth Gabi elmondta, hogy káprázatos érzés szülőnek lenni, és már nagyon várták ezt a megindító pillanatot. Elárulta azt is, hogy a szülés előtti három hétben már a szoba sarkában várta őt az összecsomagolt bőrönd, hogy ha indulni kell, minél gyorsabban bejuthassanak a kórházba, orvosuk korábbi jelzése pedig, miszerint frontok idején gyakrabban szülnek a nők, be is vált, hiszen december harmadikán a hideg idővel és a hóval együtt megérkezett a baba is

A gyermek császármetszéssel jött világra, amire az énekesnő korábbi műtétei miatt volt szükség, azonban az újdonsült anyuka nagyon jól bírta, beszélgetett, zenét hallgatott, és párja is végig mellette volt.

A gyermekorvos hamarosan elvégezte az első vizsgálatokat is, és megállapította, hogy a kicsi teljesen egészséges.

„Nem vagyunk aggódós szülők, ahogy a lányunk a világra jött azonnal bekapcsolt az anya- és az apa-gomb. Ösztönösen tudunk mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a lányunkat, és persze fürdetni, tisztába tenni is… Semmi mást nem teszünk, mint hallgatunk a szívünkre, ami azt súgja, jól csináljátok, jó szülők vagytok”

– mesélte Krausz Gábor.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés