Bulvár

Liftben rekedt Vasvári Vivien kisfiával és párjával

hirdetés

Vasvári Vivien igazán kellemetlen esetről számolt be – a modell, valamint kisfia és párja egy lakópark meghibásodott és elakadt liftjébe szorultak, ahonnan a tűzoltók szabadították ki őket.

Liftben rekedt Vasvári Vivien kisfiával és párjával

A [Blikknek]https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vasvari-vivien-liftbe-szorult-tuzoltok-szabaditottak/npp9g6w) a modell elárulta, hogy a garázsba tartottak, ezért liftbe szálltak, de miután az elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt.

„Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna”

  • idézte fel az ijesztő pillanatokat Vasvári Vivien.

Mint felidézte, először a vészcsengőt nyomták meg, majd hívták a liftkarbantartókat, s végül a tűzoltókat is, akik – hétvége és délután lévén – elsőként megérkezve kiszabadították mindhármukat. A kisfiú persze előtte megijedt a helyzettől, de nem sírt, anyukája pedig végig nyugtatta őt.

„A kisfiam nagyon szereti a tűzoltókat, így mérhetetlen volt a boldogsága, amikor végre kinyílt az ajtó és meglátta az egyenruhás bácsikat. Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért”

– tette hozzá a modell.

Kiderült az is, hogy a lift csak egy métert tett meg lefelé elakadása előtt, így viszonylag könnyen sikerült kimenekíteni a bent rekedteket.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés