hirdetés
Bulvár

Lehet valami Dobó Kata és Szente Vajk között…?

Pedzegetik, hogy esetleg lehet valami Dobó Kata és Szente Vajk között, ami túlmutat az egyszerű munkakapcsolaton.

Lehet valami Dobó Kata és Szente Vajk között…?
hirdetés

A Blikk felidézi, hogy nemrég A dominógyilkosság című darabban dolgozott együtt a két színész, amelyet Szente Vajk írt és rendezett, Dobó Kata pedig sajtószóvivőt játszott benne. A lap saját informátorára hivatkozva megjegyezte, a darabon való munkájuk indulásakor még valószínűleg nem voltak együtt, és a bemutató után ébredhettek rá, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.

Egy, a párt jól ismerő színházi kollégájuk a Blikknek arról beszélt, hogy Vajk és Kata még nagyon a kapcsolat elején tart ugyan, de szakmán belül már „nyílt titok”, hogy lehet köztük valami – annak ellenére, hogy nagyon figyelnek rá, hogy ne lássanak be túlzottan a magánéletükbe.

Hozzátette, árulkodó jel volt, hogy Kata a Puskás, a musical júniusi bemutatóján is jelen volt, s azután kezdhettek randizni.

„Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot”

  • fogalmazott a lap informátora.

A Blikk megkeresésére a rendező egyelőre nem szándékozott a magánéletéről nyilatkozni, a színésznőt pedig nem sikerült elérniük.

(A borítókép forrása: Készítette: Takkk - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12727071)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés