hirdetés
Bulvár

Kisfiúval bővült Balsai Móni családja

A negyvenkét éves színésznő és férje, Ujj Mészáros Károly rendező örökbe fogadtak egy újszülött gyermeket, s a közösségi oldalukon is megosztottak egy fotót, amelyen a baba kezét fogják – írja a Blikk.

Kisfiúval bővült Balsai Móni családja
hirdetés

A lap szerint nyílt örökbefogadás során gyarapodott Balsai Móniék családja egy kisfiúval, s mindannyian nagyon boldogok, de időt és türelmet kérnek mindenkitől, mert a kezdeti időszakot szeretnék nyugalomban, hármasban tölteni. Később azonban Balsai Móni szeretné elmesélni, mi minden történt addig, mígnem anya lehetett.

Mindazonáltal úgy döntöttek, hogy nem szeretnének „titkolózni”, s a pletykákat megelőzendő azt látták jónak, hogy ők maguk közöljék a nagyszerű hírt a Facebookon – számol be róla a Blikk.

A lap szerint a színésznő és férje magánéletük tiszteletben tartására nagyon ügyelnek, azt viszont nem titkolják, hogy nyílt örökbefogadással került hozzájuk a gyermek.

A nyílt örökbefogadás azt jelenti, hogy a lemondó anya vagy házaspár tudja, hogy kinek a javára nyilatkoznak, vagyis, hogy hová kerül a születendő gyermekük. A lemondó és az örökbefogadó ilyen esetben együtt nyilatkozik az illetékes gyámhatóságon a csecsemő jövőjéről.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés