hirdetés
Bulvár

Kérdésessé vált Madonna euróvíziós fellépése

A szervezők immár nem tartják biztosnak Madonna fellépését az Eurovíziós Dalfesztiválon, az énekesnőnek még alá kellene írnia az eseményre szóló szerződést.

Kérdésessé vált Madonna euróvíziós fellépése
hirdetés

Hétfőn az Eurovíziós Dalfesztivál egyik szervezője, Jon Ola Sand azt mondta, hogy az Európai Műsorsugárzók Uniója soha nem is erősítette meg Madonna fellépését biztosan a dalfesztiválon, s ha nem lesz aláírt szerződésük, akkor az énekesnő nem is léphet fel a május tizennyolcadikán, Tel Avivban esedékes eseményen – számol be róla a BBC.

Madonna várható fellépését az énekesnő amerikai és brit sajtósai jelentették be áprilisban, akik ekkor azt állították, hogy két dalt fog előadni, ezek egyikét az új, Madame X nevű albumáról. Pletykák szerint a másik előadásra kerülő dal az 1989-es Like a Prayer lett volna.

Az Eurovíziós Dalfesztivál szervezői ellenben állítják, hogy végleges döntés nem született a kérdésben, Jon Ola Sand pedig hétfőn azt mondta, hogy továbbra is folynak az egyeztetések az énekesnő fellépésével kapcsolatosan, és noha örülnének a fellépésnek, szerződés nélkül arra nem lesz lehetőség.

A Jerusalem Post szerint Madonna szerdán érkezik Tel Avivba a további egyeztetések céljából, s ha nem lép fel, akkor az sem egészen biztos, hogy vajon végül lesz-e félidőben bármiféle show a dalfesztiválon. Igaz, más fellépők már biztosan képviseltetik magukat, így például Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira és Verka Serduchka, akik mindannyian az Eurovíziós Dalfesztivál korábbi versenyzői voltak.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés