hirdetés
Bulvár

Házasságot kötött Majka és párja

Káprázatos esküvőn fogadott hűséget egymásnak Majka és Hajni szombaton.

Házasságot kötött Majka és párja
hirdetés

A lagzit egy ismert szekszárdi pincészet birtokán tartották, mintegy százötven vendég, köztük hírességek és sportolók jelenlétében – ad hírt róla a Blikk.

Olyan ismert emberek is jelen voltak a nagy eseményen, mint Ördög Nóra, Nánási Pál, Pápai Joci, Curtis, Tilla, Nika, Hajós András, illetve Király Viktor.

A szertartás előtt a vőlegény és a menyasszony külön kis bungalókban voltak, s a ceremóniát megelőzően nem is látták egymást az egyik barát beszámolója szerint. Maga a szertartás öt órakor vette kezdetét, s Hajni érkezett meg oda utolsóként ízléses, visszafogottabb, azonban így is mesés sminkkel és ruhában.

A bulvárlap szerint Hajni Billie Eilish Lovely című dalára vonult be, s a ceremóniát a pár közös gyermekei, Marián és Olivér is végignézték.

A ceremónia után emlékezetes buli és hajnalig tartó tánc vette kezdetét, a lapnak nyilatkozó informátor szerint pedig az étel- és italfelhozatalra sem panaszkodhatott senki. Ráadásul a díszítés és a környezet is pompás volt.

A Blikk felidézi, a pár 2010-ben ismerkedett meg, első közös gyermekük 2011-ben született, akinek kisöccse 2016-ban jött világra. Két gyermek és tíz együtt töltött év után pedig tavaly elhatározásra jutottak az esküvőt illetően is, amire a korábbi vírushelyzet miatt a remélnél kicsit többet kellett ugyan várni, de a jelek szerint csodálatos emlékként fog élni a szombati esemény mindkettőjükben.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Takmeomeo)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés