hirdetés
Bulvár

Harmadik gyermekével várandós Tápai Szabina

hirdetés
Harmadik közös gyermekét várja Tápai Szabina kézilabdázó és Kucsera Gábor világbajnok kajakozó.
Harmadik gyermekével várandós Tápai Szabina
hirdetés

Júniusra várja harmadik gyermekét a pár, akiknek kisfia jelenleg hét, kislányuk pedig két éves – írja a Blikk a Story magazinra hivatkozva, s hozzátette, a lap által megosztott fotón már az egykori kézilabdázó terhespocakjának ívei is jól kivehetőek.

Tápai Szabina a Story-nak megszólalva felidézte, hogy párját a konyhaasztalon fogadta a pozitív terhességi teszt.

hirdetés

Akkor kezdett egyébként gyanakodni, amikor nem jött meg a menstruációja, így azonnal megcsinálta a tesztet, amely pozitív lett. Hozzátette, nem szedte a fogamzásgátlót, s két idősebb csemetéjük is könnyen fogant, így nem kellett volna meglepődnie ezen az eredményen, viszont mégis meglepődött azon, hogy ilyen hamar „összehozták” a babát.

„Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására. Jóllehet Milla az első két évében nem igazán hagyott aludni minket, az elmúlt két hónapban már nyugodtak az éjszakáink”

  • fejtette ki az egykori kézilabdázó.

Elárulta azt is, hogy ez a terhessége az előző kettőnél jócskán kimerítőbben kezdődött, s reggeltől estig rosszulléttel küszködött.

Kucsera Gábort is alaposan meglepte, amikor kiderült a várandósság ténye, azt viszont leszögezte, hogy a legjobbat hozza majd ki magából, s hozzátette, a gyermekeik adják nekik az igazi hajtóerőt.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés