hirdetés
Bulvár

Eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t Mészáros Lőrinc volt felesége

Eladták a Life TV-t és az Ozone TV-t Kelemen Beatrix döntése alapján, amely csatornák így a Progress Media Hungary Kft-hez kerültek a vállalat közleménye szerint.

Eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t Mészáros Lőrinc volt felesége
hirdetés

A Progress Media Hungary Kft. vásárolta meg médiaportfóliója bővítése céljából – Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján – a Media Vivantis Zrt.-t, amely a Life TV-t és az Ozone TV-t működteti – írja a Blikk a vállalat közleménye alapján.

Mint kitérnek rá, a Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely egyebek mellett saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, az Ozone TV pedig környezettudatos témákban kínál a nézőknek dokumentumfilmeket, öko-reality sorozatokat, illetve ismeretterjesztő műsorokat.

A Media Vivantis Zrt., valamint ezzel együtt a két csatorna Vaszily Miklósékhoz került, aki maga azt nyilatkozta:

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon”.

hirdetés

Mint hozzátette, elégedett a menedzsment munkájával, és továbbra is számít Hajdú Péter vezérigazgató munkájára.

Kelemen Beatrix megköszönte a két csatorna dolgozóinak eddigi közös munkájukat, s megjegyezte azt is, hogy az elmúlt két évben mindkét csatorna konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Andrés Rodríguez)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés