hirdetés
Bulvár

Betegség miatt nem ment be a stúdióba Bochkor Gábor

Otthonról jelentkezett be a Retro Rádió reggeli műsorába Bochkor Gábor, mégpedig Lovász László elmondása szerint azért, mert éjjel hőemelkedése volt, így emiatt inkább nem ment be a stúdióba.

Betegség miatt nem ment be a stúdióba Bochkor Gábor
hirdetés

A reggeli műsorból kiderült, hogy Bochkor Gábor otthon maradásával a felelős magatartásra is szeretné felhívni a figyelmet, hiszen fontosnak tartja, hogy a koronavírusos időszakban vigyázzunk egymásra, és ha rosszul érezzük magunkat, otthon maradással igyekezzünk elkerülni a környezetünk megfertőzését – írja a Blikk.

A lap szerint a Retro Rádió teljes stábja készen áll arra, hogy amennyiben Bochkor Gábornak karanténba kell vonulnia, a legmodernebb technikával megoldják, hogy a műsorvezető otthonából is vezethesse a reggeli műsort a stúdióból dolgozó kollégáival együtt. Vagyis a hallgatók így is reggelente 6-tól 10-ig hallhatnák őt a reggeli műsorban.

A műsorvezető egyébként jelenleg a covid-tesztjének eredményét várja, és 9 óra után élőben is bejelentkezett a reggeli műsorba, s kiderült az is, hogy holnap a rádiós még biztosan nem megy be a stúdióba.

A gyorsteszt ugyan negatív eredményt mutatott, de a PCR-teszt eredménye egyelőre nem ismert, így amíg meg nem érkezik az is, a műsorvezető otthonában marad.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés