Bulvár

Bántják a túl kritikus kommentek Vitray Tamást

Rendkívül kellemetlenül érinti Vitray Tamást, hogy autóbalesete után az interneten többen határozottan bíráló hangnemben estek neki, s azt írták, hogy azonnal elvennék a jogosítványát is.

Bántják a túl kritikus kommentek Vitray Tamást
hirdetés

A Blikk szerint a televíziós ugyan fizikailag jól van, de az őt ért támadások nagyon megviselik őt. Vitray azt mondta, hogy napról napra jobban van, és nem történt olyan sérülése, amely gondot jelentene, azonban mostanra már ott tart, hogy „elege van az egészből”, és nem is akar foglalkozni vele.

„Alapvetően nem értem, hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy vezetek-e vagy sem. Nem értem, miért akarják elvenni a jogosítványomat? Most van egy rendőrségi ügy, ami szabálysértés miatt indult és ennyi. Bántó ez a nagy gyűlölet, amikor nem a vezetésemmel volt probléma”

hirdetés

– fogalmazott a tévés, aki hozzátette azt is, hogy hatvan éve autózik, és eddig nem is volt semmi gond. Egy ilyen baleset pedig szerinte bárkivel megtörténhet.

A lap felidézi, hogy Vitray Tamás múlt héten a Szív utcából szabálytalanul hajtott az Andrássy útra, ahol egy autó az Oktogon irányából közeledve nekiütközött, és egy villanyoszlopnak csapódott.

Ugyan személyi sérülés nem történt, de a tévés autója totálkáros lett.

Az interneten aztán az incidenst követően megjelentek a bíráló hangvételű kommentelők is, akik azt hangoztatták, hogy ennyi idősen már nem kellene vezetni.


hirdetés

További híreink
hirdetés