Bulvár

Babát vár Gönczi Gábor felesége

Gönczi Gábor és Gönczi-Szlama Ildikó ismét csodálatos időszaknak néz elébe, hiszen a pár babát vár.

Babát vár Gönczi Gábor felesége
hirdetés

A pár már egy ideje vágyott arra, hogy újabb gyermekkel bővüljön a család, ám a koronavírus-helyzet miatt egy ideig inkább nem vágtak bele a baba-projektbe.

Szeptembertől azonban egyre erősebben érezték, hogy szeretnének egy kistesót Áron nevű gyermeküknek, aki egyébként a bejelentésre úgy reagált, hogy már „tudja”, hogy babát vár anyukája, s azt is tudni vélte, hogy kisfiút és kislányt is szíve alatt hord édesanyja – írja a Blikk.

hirdetés

Mint kiderült, ebben tévedett, hiszen Ildikó egy kislánnyal várandós – a fiuk azonban továbbra is kitart amellett, hogy neki öccse lesz.

A lap szerint Ildikó ezúttal hamar észlelte magán a terhesség jeleit, noha korábbi terhessége során nem ez volt a tapasztalata. Közös azonban két terhességükben, hogy mindkét baba hamar „összejött” – a kislány például olyannyira, hogy Gönczi Gábor először nem is élte bele magát abba, amikor felesége megérezte magán a terhesség jeleit.

A kismama immár a 17. héten is túl van, és testileg, lelkileg is jól van, elmondása szerint pedig már most kétgyermekes szülőnek érzik magukat férjével.


hirdetés

További híreink
hirdetés