hirdetés
Bulvár

Az RTL új talkshowjában tűnik fel Friderikusz Sándor

Új talkshow indul az RTL Klubon Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel, amelyben ismét láthatja majd a közönség Friderikusz Sándort is.

Az RTL új talkshowjában tűnik fel Friderikusz Sándor
hirdetés

Az új műsor egy különleges időutazás köré építi fel a tematikáját, s maszkmesterek segítségével „öregíti” majd meg akár évtizedekkel a meghívott hírességeket – írja a Blikk.

Minden egyes epizódban két ismert ember lesz Friderikusz vendége – alapvetően olyan szerelmespárok, házastársak vagy testvérek lesznek a műsorban, akik között mély és szoros kapcsolat van, s akik úgy érzik, együtt fognak megöregedni.

Az első adás november elsején este, 21 óra 20 perctől lesz látható a csatornán, s annyit már tudni lehet, hogy vendégként részt vesz a műsorban Csobot Adél és Istenes Bence is.

A csatorna közleményében úgy írta körül a műsor koncepcióját:

hirdetés

„ Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással”.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés