hirdetés
Belföld

Zebrán gázolta halálra a gyalogost

Halálos baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy harminc éves pápai férfi ellen, aki augusztus elején ütött el egy nőt egy gyalogos-átkelőhelyen.

Zebrán gázolta halálra a gyalogost
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint augusztus hetedikén dél körül egy harminc éves pápai lakos személyautóval haladt a pápai Korona utcában, a Korvin utca irányából a Fapiac tér irányába, amikor a Gyurátz Ferenc utca kereszteződésénél lévő zebránál nem adott elsőbbséget a neki jobbról áthaladó idős nőnek.

Az autó sofőrje ennek következtében a járműve elejével elütötte a nőt, aki emiatt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette. A harminc éves pápai sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – derül ki a közleményből.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés