hirdetés
Belföld

Vitájuk után fertőtlenítőt keverhettek társai egy negyedikes gyermek italába Tiszalúcon

Egy negyedikes kislány italába társai mérgező szert keverhettek, miután összevesztek. Az igazgató tagadja, hogy szándékos mérgezést követtek volna el a gyerekek, a rendőrség azonban nyomoz az ügyben.

Vitájuk után fertőtlenítőt keverhettek társai egy negyedikes gyermek italába Tiszalúcon
hirdetés

Mérgező anyagot, az információk szerint fertőtlenítőszert tehetett három negyedikes diák egy kislány italába Tiszalúcon akkor, amikor a gyermek éppen kiment a teremből – derül ki az RTL Klub híradásából.

A kisiskolások a csatorna információi szerint előzőleg összevesztek, s talán emiatt vetemedhettek a tettükre.

Az iskola igazgatója tagadta a mérgezés megtörténtét.

A kislányt – aki először furcsa ízt érzett, majd a torkában kaparó fájdalomra panaszkodott – a miskolci kórházba szállították. Az ügyben a rendőrség is nyomoz, feljelentés-kiegészítést rendeltek el.

A kislánynak nem esett komolyabb baja, ellátása után hazaengedték, így otthon lábadozik.

Egy, a csatorna által megkérdezett pszichológus szerint hasonló esetben mind a mérgezést elkövető, mint az azt elszenvedő gyermeknek segítségre lehet szüksége, mert míg az áldozatban szorongás, addig az elkövetőkben egyfajta negatív személyiség-változás is kialakulhat.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56%;"><iframe src="https://embed.rtl.hu/embed/1697587?autoplay=0" frameborder="0" allowfullscreen="true" style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

(A borítókép forrása: pixabay.com / congerdesign)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés