hirdetés
Belföld

Vége a zsúfoltságnak a Normafán

Vagy legalábbis erre lehet számítani az illetékes önkormányzat közleményében foglaltak alapján.

Vége a zsúfoltságnak a Normafán
hirdetés

A XII. kerületi önkormányzat közlése szerint a rendészet visszafordítja azokat az autósokat Normafán, akiknek az ottani parkolókban már nem jut hely a parkolók esetleges telítettsége miatt. Azokat pedig megbüntetik, akik szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületen, vagy éppenséggel a környezetet károsító módon parkolnak – derül ki az InfoStart.hu cikkéből.

Az önkormányzat most is azt kéri az emberektől, hogy ha kirándulni szeretnének, a Normafa helyett válasszák inkább a budai hegyek kevésbé látogatott területeit.

Megjegyezték, hogy az előírt és biztonságos távolság megtartását célzó figyelmeztetés ellenére a múlt hétvégén is tömegek tettek látogatást a Normafánál, ami nemcsak a fertőzés veszélyét foglalja magában, de egyúttal már közlekedési és parkolási gondokhoz is vezetett.

A Normafán az önkormányzati közlés szerint ezúttal is folyamatos lesz a rendőri, rendészeti jelenlét.

hirdetés

Akik mégis a Normafához mennek kirándulni, kikapcsolódni, azokat arra kérik, hogy minden esetben tartsák egymástól a megfelelő távolságot, s ahol nincs lehetőség legalább másfél-két méteres távot tartani, ott mindenképpen viseljenek maszkot.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés