Belföld

Vasárnap lejárnak az éves autópálya-matricák

hirdetés

A jövő héttől már nem lesznek érvényesek a 2020-as jogosultságok, azonban közel 1,7 millió tavalyi autópálya-matrica helyett nem vettek még ideit az autópálya-használók a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) közleménye szerint.

Vasárnap lejárnak az éves autópálya-matricák

Tavaly 2,6 millió darabnál is több éves autópálya-matricát vásároltak a közlekedők, így feltehetőleg idén sokan az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást – írja az InfoStart.hu a NÚSZ Zrt. közleményére hivatkozva.

Eddig egyébként 243 ezer országos érvényességű, illetve 672 ezer megyei érvényességű matricát vettek a 2021-es évre a közlekedők.

A NÚSZ Zrt. egyúttal honlapján a vasárnapi nappal összefüggésben felhívja a figyelmet arra is, hogy nagycsaládosoknak a kedvezményes matricavásárláshoz szükséges bejelentésüket minden évben meg kell újítaniuk.

Javasolják, hogy az autópálya-matricák megvételéhez az emberek a cég honlapját használják, azon keresztül ugyanis kényelmi díj nélkül nyílik lehetőség a vásárlásra, és nem kell megőrizni a bizonylatot, illetve értesítést sem.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés