hirdetés
Belföld

Vádemelést javasolnak a férfi ellen, aki mentőautót dobott meg

Befejezték a nyomozást, s vádemelést javasolnak annak a huszonnyolc éves budapesti férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint egy üveggel dobott meg egy mentőautót még márciusban.

Vádemelést javasolnak a férfi ellen, aki mentőautót dobott meg
hirdetés

Március tizennyolcadikán 19 órakor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-Főkapitányságra az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától arról, hogy egy ismeretlen férfi ordított az egyik fertőtlenítő állomás előtt, s a mentősöket szidta.

Az ordítozó férfi az egyik, koronavírus-gyanús emberek szállítására induló mentőautót egy üveggel megdobta, majd elmenekült a helyszínről - derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

Széleskörű adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy bizonyos huszonnyolc éves budapesti M. Miklóst, akit aztán március huszonhetedikén lakásán el is fogtak.

A férfi, akit garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A BRFK Nyomozó Főosztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat az illetékes ügyészségnek átadták.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés