hirdetés
Belföld

Újabb embert gyanúsítanak az ittasan kihűlni hagyott férfi ügyében

Újabb egy, így már összesen négy embert gyanúsítanak annak a férfinek a halála ügyében, akit egy nagylóki kocsma teraszán szigetelőszalaggal megkötöztek, majd hagytak meghalni a hidegben.

Újabb embert gyanúsítanak az ittasan kihűlni hagyott férfi ügyében
hirdetés

Múlt hónap végén történt az eset, aminek során egy ittas férfit többen szigetelőszalaggal szorosan egy székhez kötöztek, majd hagytak a hidegben kihűlni. Ez egész ugyan egy kegyetlen „viccnek” indult, a vége az lett, hogy a férfi életét vesztette. Volt, aki az esetet videóra vette, egyes beszámolók szerint a pultosnő is végignézte az esetet.

Újabban a Blikk úgy értesült, hogy a korábban letartóztatott négy gyanúsított – F. László, B. László és J. Nándor – mellett most egy nőt is gyanúsítanak a hatóságok, őt azonban segítségnyújtás elmulasztásával. A Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a lapnak nem árult el részleteket a gyanúsított kilétével kapcsolatosan, a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A lapnak egy szomszéd azt mondta, hogy a közmunkás keresetből élő férfinak otthon nem volt televíziókészüléke, és ezért ment a kocsmába, focimeccset nézni, majd miközben kért egy deci gyomorkeserűt, három ismerőse itatni kezdte őt.

A Blikk úgy tudja, hogy a kihallgatáson mindhárom gyanúsított férfi beismerte, hogy azért töltötték tele hétszer is az áldozat féldecis poharát rummal, hogy később ne tudjon tiltakozni. Ezután a teraszra zavarták azzal, hogy ápolatlan, a pultosnő pedig olyan cigarettát adott neki, amibe előzőleg gyufafejet és erős paprikát töltött. Ezután le is videózta, hogyan ijed meg a férfi a cigarettától.

hirdetés

A lap tudomása szerint ugyancsak a pultosnő volt az, aki az egyik gyanúsítottnak egy tekercs szigetelőszalagot hozott a boltból, s később a szalaggal megkötözték a pórul járt férfit. A három gyanúsított mindegyike állítja, hogy nem ő volt, aki a székhez kötötte a férfit.

A vendégek közül többen is fotózták és videózták az esetet, később azonban mégsem segített rajta senki, így a rendőrség a többi vendég szerepét is vizsgálja.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés