hirdetés
Belföld

Úgy tűnik, van, aki lopja a nemzeti konzultációs íveket

Nemrégiben a szolnoki Fideszhez több bejelentés is érkezett arról, hogy nemzeti konzultációs kérdőívek tűntek el, illetve nem érkeztek meg. Egy videó is nyilvánosságra került, amelyen látszólag az ívek eltulajdonítását örökítették meg.

Úgy tűnik, van, aki lopja a nemzeti konzultációs íveket
hirdetés

A Fidesz szolnoki szervezete feljelentést tesz, miután az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amelyen látszólag a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítása figyelhető meg – idézik Tasnádi Zoltán szavait az InfoStart cikkében.

A Fidesz szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője elmondta, hogy meglátása szerint a nemzeti konzultációt az eddigiekhez képest hevesebben támadja az ellenzék és a balliberális oldal, ami már Szolnokon is tapasztalható.

Ismertetése szerint a napokban nyilvánosságra került videón az látható, amint a Szolnoki Többség nevű ellenzéki csoportosulás egyik ismert aktivistája kérdőívet visz el egy ház postaládájából. Hozzátette azt is, hogy baloldali ellenzéki pártok a konzultációs kérdőívek begyűjtésére, illetve megsemmisítésére biztatják szimpatizánsaikat.

Elmondása szerint az elmúlt egy-másfél hétben több bejelentést is kaptak szolnokiaktól olyan esetekről, amikor a kérdőívek nem érkeztek meg, eltűntek. Egyes, még ellenőrzést igénylő bejelentések pedig egyenesen arról szólnak, hogy a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselője lehet az ívek begyűjtője, s a begyűjtés és megsemmisítés irányítója.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés