hirdetés
Belföld

Több mint 170 gyorshajtó egyetlen hétvége alatt…

Vasárnap sebességmérést tartottak a Tatai és a Tatabányai Rendőrkapitányság területén a rendőrök, az eredmények pedig azt mutatják, hogy sajnos eléggé sok volt a gyorshajtó.

Több mint 170 gyorshajtó egyetlen hétvége alatt…
hirdetés

Május harmadikán, vasárnap a tatai Május 1. úton hajtottak végre sebesség-ellenőrzést a Tatai Rendőrkapitányság járőrei. A sebességmérő készülék összesen tíz órán át üzemelt, s ez elég is volt arra, hogy összesen 143 gyorshajtót bemérjenek vele…

A police.hu oldalon megjelent közleményből kiderül, hogy akadt olyan sofőr is, aki a megengedett 50 km/órás sebesség helyett 101 km/órával közlekedett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság területén is folyt ellenőrzés a hosszú hétvégén; Tatabányán, a Köztársaság úton három gyorshajtót mértek be, közülük egy a megengedett 50 km/órás sebességet 32 km/órával lépte túl.

A Környe és Tata közötti útszakaszon lebukott egy olyan járművezető is, aki a megengedett 90 km/h helyett 135 km/h sebességgel haladt.

Tarján, Szomor és Héreg területén a hosszú hétvége napjain összesen 25 gyorshajtót mértek be a rendőrök.

A közleményben hangsúlyozzák, hogy potenciális balesetveszélyhez vezet a sebességhatárok be nem tartása, és a szabálytalankodók ezzel saját testi épségük mellett másokét is veszélyeztetik.

Leszögezték azt is, hogy a rendőrségnek nem a bírságok kiszabása a célja, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, illetve a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés