hirdetés
Belföld

Több hónapja nem fizetett bérleti díjat a férfi, aki a halálos késelést elkövette a Nánási úton

Albérlője késelte halálra Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósát. Többen szeretetre méltó sportemberként emlékeztek vissza az elhunytra, akinek halála megrázta a sporttársadalmat.

Több hónapja nem fizetett bérleti díjat a férfi, aki a halálos késelést elkövette a Nánási úton
hirdetés

A Blikk az apartmanház alkalmazottjaitól újabb információkat tudott meg a tragikus eset előzményeiről, így például azt, hogy az áldozat nagyon szerette a házat, és sok időt töltött ott, valamint ő intézte a bérléseket, kifizetéseket és foglalásokat. Néhány éve fel is újíttatta, azonban az épület korábbi stílusát megőrizte.

„Viszonylag egyszerű a vendégkör, de szerették az emberek. Voltak már korábban is viták, összezördülések, erőszak azonban soha nem fordult elő”

  • írja a lap a gondnok szavait idézve.

A Blikk egyébként úgy tudja, hogy egy 57 éves informatikus férfit gyanúsítanak a gyilkossággal, aki bérlőként egy éve élt már az épületben, azonban az első, problémamentes időszak után már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, és korábban is előfordult, hogy késett azzal.

hirdetés

Egy, az ügyet ismerő forrásra hivatkozva a lap azt írja, hogy a gyanúsítottat többször is távozásra szólították fel, és maga Lazsányi László is kérte, hogy hagyja el a szobáját. Emellett több alkalommal zárat is cseréltek, mire a bérlő rendre úgy reagált, hogy „egyre erőszakosabban tért vissza”, s akár az ajtó zárját is felfeszítette.

„Péntek délután is úgy tért vissza, hogy a szobája ajtaján már új zár volt. Ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat. Erről értesülve ment fel a Dunára néző apartmanba László, és kérte számon a történteket. A vita veszekedésig fajult, ekkor a korábbi bérlő a behatoláshoz korábban használt vadászkéssel megszúrta az ingatlan tulajdonosát”

  • fogalmazott a megszólaltatott, neve elhallgatását kérő informátor.

A BRFK a lap megkeresésére közölte, hogy a vélt elkövetőt a helyszínen elfogták, áldozatát pedig a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem lehetett már segíteni rajta. A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amiről a mai napon születik döntés a bíróságon.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Gerd Altmann)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés