hirdetés
Belföld

Tilos minden labdajáték egy örkényi focipályán

Többen egy különös tilalmat jelző táblára lettek figyelmesek az örkényi focipályánál, ahol a környéken lakók nyugalma érdekében vezették be a „labdajáték-tilalmat”.

Tilos minden labdajáték egy örkényi focipályán
hirdetés

A Pest megyei Örkényben egy viszonylag új, műfüves focipályánál eléggé meglepő tényre hívja fel az érkezők figyelmét egy tábla – derül ki a Blikk cikkéből.

A lap által is megosztott fotón a házirend látható, azon pedig az a figyelmeztetés szerepel, amelynek értelében tilos a focipályát arra használni, amire az eredetileg való.

A „sportpálya házirend” címszó alatt ugyanis azt írják – a környéken lakók érdekeire hivatkozva –, hogy a sportpályán tilos minden labdajáték. Aki esetleg másfajta tevékenység során mégis használja a pályát, attól azt kérik, hogy ne hangoskodjon.

Azzal nyomatékosítják a kiírást, hogy minden szabálysértés feljelentést von maga után, majd a lakók nevében is megköszönik az emberek megértését.

Természetesen akadnak olyanok is, akik rendeltetésének megfelelően szeretnék használni a pályát – ők nem is értik, hogyan kerülhetett ki egy hasonló tábla oda.

A lap megkereste a polgármestert annak reményében, hogy bővebbet is megtudhatnak a szokatlan házirenddel kapcsolatosan, azonban egyelőre nem kaptak választ.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Jan-Niklas Kö)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés