hirdetés
Belföld

Szabad nyárban és az iskolák újranyitásában bízik a miniszterelnök

A kormány Facebook-oldalán két olyan bejegyzést is megosztottak, amelyek biztatónak tűnnek – az egyiket a fiataloknak, a másikat pedig a gyermekes családoknak címezve.

Szabad nyárban és az iskolák újranyitásában bízik a miniszterelnök
hirdetés

A miniszterelnök fényképe látható a két bejegyzésben, amelyek a kormány hivatalos Facebook-oldalán jelentek meg nemrégiben – szúrta ki az InfoStart.hu.

<div id="fb-root"></div><script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0" nonce="GWaNcucE"></script>

Az első bejegyzésben az szerepel:

hirdetés

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz”.

<div id="fb-root"></div><script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0" nonce="LUFjqCdo"></script>

A második azon családokhoz szól, ahol az iskolák bezárása miatt most a szülőknek, családtagoknak szembesülniük kellett az emiatt esetlegesen jelentkező nehézségekkel. Az érintetteknek így szól a bátorító üzenet:

„Ahol otthon kellett maradni a gyerekeknek, az megpróbálja a családokat. Úgyhogy elismeréssel tudunk csak róluk beszélni, és kérem őket, hogy támogassák ezt az egész járvány elleni védekezést, mert jó esély van arra, hogy az iskolákat újra tudjuk majd nyitni”.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés