hirdetés
Belföld

Súlyos állapotban van egy „oltástagadó” család, az apa elhunyt

Gyakori külföldi utazásaik miatt hamis védettségi igazolványa lehetett a család tagjainak, miután mindannyian visszautasították a védőoltás felvételét.

Súlyos állapotban van egy „oltástagadó” család, az apa elhunyt
hirdetés

Koronavírussal került kórházba egy négytagú fővárosi család. A felnőttek nem voltak beoltva, és valószínűleg hamis védettségi igazolvánnyal is rendelkeztek – írja a Blikk.

A lap saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy a család gyakran utazott külföldre, s noha az oltás felvételét elutasították, védettségi igazolványra szükségük volt az útjaikhoz.

Sajnos, miután megfertőződtek a koronavírussal, állapotuk miatt mindannyian egy budapesti kórház intenzív osztályára kerültek, és még a kisiskolás gyermekeket is lélegeztetőgépre kellett tenni.

Az édesapa olyan súlyosan megbetegedett, hogy elhunyt, míg a család legfiatalabb tagja továbbra is életveszélyes állapotban van a lap szerint.

hirdetés

A lap úgy értesült, a rendőrség vizsgálja a családtagok birtokában lévő védettségi igazolványokat.

Egyúttal felidézik, hogy nem ez volna az első eset, amikor hamis védettségi igazolványhoz jutottak emberek, hiszen jelenleg is – mint saját információikra hivatkozva írják – tizenhét olyan ügyben folyik nyomozás, ahol egészségügyi dolgozók pénzért közreműködtek hamis védettségi igazolványok készítésében.

(A borítókép forrása: pixabay.com)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés