hirdetés
Belföld

Sérülten sietett kórházba a Gyenesdiáson meglőtt nő

Hétfőn Gyenesdiáson feleségére lőtt egy férfi, aki azután öngyilkos lett. A nő sérülten hajtott kórházba a férje elől menekülve, miután már több golyó is eltalálta.

Sérülten sietett kórházba a Gyenesdiáson meglőtt nő
hirdetés

A Blikk a szomszédoktól úgy tudja, hogy P. György többször is rálőtt feleségére, akit többször el is talált, azonban a nő a házból kimenekülve az őt továbbra is üldöző férje elől az ingatlan előtt álló autóval menekülni kezdett.

Sérülései ellenére egészen a kórházig hajtott, eközben férje önkezével vetett véget saját életének.

A helybéliek kedves nőnek ismerték meg az áldozatot, akinek férjéről már nem voltak ilyen jó véleménnyel, ugyanis alkoholproblémákkal küzdő, „okoskodó” és kötekedő személyként írták le, aki az utcában élőkkel és saját családjával – tizenéves lányával és feleségével – is agresszívan viselkedett. Nem egyszer például hangos kiabálást hallottak kiszűrődni az otthonukból.

A házat, amelyben éltek, ugyan a nő örökölte, de a férjével való rossz kapcsolata miatt inkább ennek ellenére is elköltözött onnan gyermekükkel, részben azért, hogy a lány se legyen kitéve férje viselkedésének. Hétfőn viszont ismét megjelent az ingatlannál, talán azért, hogy megbeszéljék, mihez kezdjenek a jövőben, de erre már nem került sor a férfi tette miatt.

hirdetés

Az eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

(A borítókép forrása: police.hu)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés