Belföld

Orbán Viktor elmondta, dolgoznak a nyitáson

Elhamarkodni viszont nem lehet ezt a folyamatot, hiszen akkor történhet meg a nyitás, ha már minden olyan 65 év feletti megkapta az oltást, aki szeretne élni ennek lehetőségével.

Orbán Viktor elmondta, dolgoznak a nyitáson
hirdetés

A miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg egy videót, melyből kiderül, hogy a családügyi civil szervezetekkel tanácskozott. Itt elhangzott részéről az is, hogy a nyitás akkor következhet be, ha minden olyan 65 év feletti ember megkapta hazánkban az oltást, aki regisztrációval jelezte, hogy szeretné magát beoltatni.

Orbán Viktor úgy véli, hogy ha hamarabb nyitna az ország, „bajt hoznánk a fejünkre”.

hirdetés

A kormányfő hozzátette, most egy hónapig a nyitáson dolgoznak, s összegyűjtik a gondolatokat és javaslatokat, hogy mit jelent pontosan a nyitás azon felül, hogy lehet dolgozni, van fizetés, vagy éppen a gyermeket be lehet adni az iskolába, óvodába.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forbanviktor%2Fvideos%2F187473332927831%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Tudni kell, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket meg kell még oldani a nyitás után.

A résztvevőktől a tanácskozáson így azt kérte, gyűjtsék össze, mit kellene másként csinálni akkor, amikor a koronavírus már nem lenne ilyen mértékben jelen.


hirdetés

További híreink
hirdetés