hirdetés
Belföld

Nagy riadalmat okozott a babakocsiba csapódott lövedék

Nem meglepő, hogy sokként érte a szülőket, hogy gyermekük babakocsijába egy lövedék csapódott. Az eset Eger környékén történt, és a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Nagy riadalmat okozott a babakocsiba csapódott lövedék
hirdetés

Eger környékén, egy Tarnaszentmária és Egerszólát között fekvő tanyán a tulajdonosok szeptember első hétvégéjén váratlanul csattanásra lettek figyelmesek, aztán pedig egy lövedéket találtak a gyermekük babakocsiján. Noha szerencsére senki sem sérült meg, nagy baj is lehetett volna az incidensből, melyről az Egriügyek.hu számolt be.

Az eset miatt a gyermek szülei azonnal értesítették a rendőröket, akik az illetékes vadásztársasággal kapcsolatba léptek, tőlük azonban azt tudták meg, az az adott időben a környéken nem vadászott senki. A helyszínen talált lövedék is katonai felhasználásra készült, s feltehetőleg Sirok irányából érkezhetett, talán a Ruag Ammotec Magyarországi Zrt. lőszergyárából.

A lap szerint a gyár beismerte, hogy a lövedék tőlük származik, s azt mondták, valószínűleg úgy csapódott a babakocsiba, hogy előtte gellert kapott.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól a portál úgy értesült, hogy az Egri Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt folytat eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

A Ruag Ammotec Magyarországi Zrt. továbbá érdeklődésükre elmondta, hogy mivel a nyomozás még jelenleg is folyik, ezért egyelőre nem közölnek részleteket ők sem, de azt leszögezték, hogy a rendőrséggel együttműködnek, s minden információt megadtak nekik, amit csak kértek. Hozzátették, hogy minden baleset ügyében indul belső vizsgálat is.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés