hirdetés
Belföld

Megvertek egy német topmenedzsert a bulinegyedben

Pénteken este támadás ért egy német topmenedzsert a VII. kerületi bulinegyedben, a férfi az arcán szenvedte el a legsúlyosabb sérüléseket.

Megvertek egy német topmenedzsert a bulinegyedben
hirdetés

Pénteken este megtámadtak egy 57 éves, német állampolgárságú férfit és két gyermekét, állítólag az egyik szórakozóhely biztonsági őrei kezdték ütni az áldozatot, míg gyermekeit gázspray-fel fújták le. A megtámadott férfi – aki a Blikk szerint az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere – feljelentést tett a rendőrségen. Az esetet megelőzően két Magyarországon élő fiához érkezett Budapestre.

A Blikk a férfi ügyvédjének beszámolója alapján azt írja, a közös vacsora után a sértett fizetett, majd elment az érintett étteremből, ám később megpróbáltak visszamenni, mert tetszett nekik a hely, azonban már nem jutottak be, mert az ajtónál a biztonsági őrök a két gyereket gázspray-vel fújták le, az idősebbiket ütni is kezdték. Az édesapa mobillal próbálta felvenni mindezt, azonban őt is megtámadták.

Az 57 éves férfi arccsontja és járomcsontja is eltört az ügyvéd szerint, így egy budapesti kórházba vitték, ahonnan saját felelősségére azonnal egy németországi kórházba utazott, ahol sürgős műtétnek látták szükségét.

Az ügyvéd elmondta azt is, hogy a férfi nem érti, miért támadtak rá, s feljelentést tett, az ügyben pedig jelenleg is nyomozás folyik.

A Blikk szerint a rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként az üggyel összefüggésben, közlésük szerint az eset során ketten könnyebb, egy személy pedig súlyos sérülést szenvedett.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés