Belföld

Megölte párját egy tiszavárkonyi nő

Olyan súlyosan megsebesítette élettársát egy tiszavárkonyi nő, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a nőt a helyszínen elfogták.

Megölte párját egy tiszavárkonyi nő
hirdetés

A gyilkosság elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek a letartóztatásának indítványozására – írják a police.hu oldalon megjelent közleményben.

Mint felidézik, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 43 éves tiszavárkonyi nő ellen.

hirdetés
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FWDSb095IS0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A nő a nyomozás adatai szerint március hatodikán egy tiszavárkonyi családi házban szóváltás után többször is megszúrta egy késsel az élettársát, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, valamint gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő beismerő vallomást tett kihallgatása során, a nyomozók pedig őrizetbe vették őt, valamint előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


hirdetés

További híreink
hirdetés