hirdetés
Belföld

Meghalt a férfi, akit Pásztor Anna zaklatásával vádoltak

Öngyilkosságot követett el az egyik büntetés-végrehajtási intézetben a férfi, akit Pásztor Anna énekesnő zaklatásával vádoltak – írja a Blikk a BVOP közleménye alapján.

Meghalt a férfi, akit Pásztor Anna zaklatásával vádoltak
hirdetés

Öngyilkossági kísérletet követően a a kórházban meghalt a Pásztor Anna zaklatásával vádolt, előzetes letartóztatásban lévő Jozef P. a Blikk értesülése szerint.

A lap a BVOP közleményét idézve azt írja, hogy a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egy objektumában egy 40 éves letartóztatott férfi február 27-én éjjel öngyilkosságot kísérelt meg a zárkájában, amit a börtönőrök – az ellenőrzéseknek köszönhetően – azonnal észleltek.

A zárkába siettek, és megkezdték a férfi ellátását és az életmentést, majd a kiérkező mentőkkel együtt stabilizálták a fogvatartott állapotát, akit így egy fővárosi kórházba tudtak szállítani. A férfi a szakszerű ellátás ellenére azonban csütörtökön reggel a kórházban életét vesztette.

A helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárták.

A Blikk felidézi, Jozef P. korábban hónapokon át zaklatta egy közösségi oldalon az énekesnőt, akinek koncertjére tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment el. Az üggyel kapcsolatos legutóbbi tárgyaláson a bíróság úgy döntött, hogy a korábbi zaklatásról éppen amiatt, hogy a férfi kést vitt magával, emberölés előkészületére kell módosítani a vádat.

A lapnak Pásztor Anna a férfi halála hírének hallatán úgy nyilatkozott, hogy nagyon sajnálja a történteket, s egyúttal elmondta, hogy a múlt heti bírósági tárgyaláson őszintén elfogadta a bocsánatkérést, s hiszi, hogy a férfi megbánta, amit tett. Egyúttal őszinte részvétét fejezte ki a családok és a barátok számára.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés