hirdetés
Belföld

Lovaskocsival és vasvillával ijesztgetett és bántalmazott egy nőt egy férfi Farmoson

A lovaskocsit hajtó férfi ráhúzta a szekeret a kerékpározó nőre, majd még vasvillával is rátámadott.

Lovaskocsival és vasvillával ijesztgetett és bántalmazott egy nőt egy férfi Farmoson
hirdetés

Az eset tavaly július 31-én reggel történt Farmoson. A szekér által leszorított kerékpározó nő az út menti bokrok közé esett, de támadója ide is utána ment, és megöléssel fenyegette, közben pedig egy vasvillával szurkált felé.

A nő a hasán, a lábán, a kezén és a hátán is megsérült, azonban elvette a férfitól a vasvillát. A támadó ezt nem hagyta annyiban, és kisbaltával is hadonászott a nő irányába, aki próbálta kikerülni a támadást, de így is megsérült a fején és a kezén.

Végül a nő ismét lefegyverezte a férfit, aki ekkor már visszaült a lovasszekérre, és tovább állt – derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A nő nyolc napon belül gyógyuló fej, hasi, mellkasi és kéz sérüléseket szenvedett, ugyanakkor az orvosszakértői vélemény szerint a nő sérüléseinek elhelyezkedése és jellege, az erőbehatások módja és nagysága, valamint az elkövetéshez használt eszközök súlyosabb sérülések bekövetkezésére is alkalmasak voltak.

hirdetés

Mint megállapították, csak a véletlennek és az áldozat védekezésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Az eset idejében hatvannégy éves férfit a rendőrök még aznap előállították, kihallgatták és őrizetbe vették, időközben pedig az általa elkövetett bűncselekményt súlyos testi sértés bűntettéről emberölés kísérletére minősítették át.

A gyanúsított nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, és tettét azzal indokolta, hogy régóta megromlott a kapcsolata a nő élettársával, és emiatt a nőre támadott rá, hogy így vágjon vissza haragosának. Bevallotta azt is, hogy meg akarta ölni a nőt, amikor a szekérrel elütötte és a vasvillával rátámadott, ezt azonban azóta már megbánta.

A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát, és az iratokat átadta az ügyészségnek. A gyanúsított letartóztatásban van.

(A borítókép forrása: police.hu)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés