Belföld

Letartóztatták a villamosmegállóban késelő férfit

hirdetés

A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a bíróság letartóztatásba helyezett egy férfit, aki szóváltást követően szúrta meg áldozatát egy IX. kerületi buszmegállóban.

Letartóztatták a villamosmegállóban késelő férfit

A megalapozott gyanú szerint január tizenhatodikán dél körül a IX. kerületben, a Ferenc körúton egy villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfival.

A társasághoz tartozó 23 éves férfi egy kést vett elő, s megszúrta vele a férfit, akivel vitába keveredtek, minek következtében az áldozatnak életveszélyes sérülései keletkeztek, életét pedig csak a mentők gyorsasága, valamint a szakszerű, kórházi orvosi ellátás mentette meg.

A BRFK igen hamar azonosította, majd egy nappal később elfogta a támadó társait, aminek köszönhetően a támadó kiléte is ismertté vált, s így fel is adta magát a férfi.

A Fővárosi Főügyészség a nyomozó hatóság előterjesztése alapján indítványozta az emberölés bűntettének kísérletével megalapozottan gyanúsított férfi letartóztatását, melyet azzal indokolt, hogy meglátása szerint fennállt a szökés és elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye is.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája ugyanilyen okok alapján elrendelte a gyanúsított letartóztatását egy hónapra.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés