hirdetés
Belföld

Lázárt Jánost felhúzták a kommentelők

Különösen egy oltástagadó hölgy furcsa gondolatmenete hozta ki sodrából a politikust.

Lázárt Jánost felhúzták a kommentelők
hirdetés

Lázár János a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatót a Hódmezővásárhelyt és Szegedet összekötő tramtrainről, azonban eközben sorra érkeztek a különböző hangvételű kommentek is. Ezek egyikében a védőoltást és annak támogatóit bírálta a hozzászóló, amire nem szalasztotta el a választ a korábbi Miniszterelnökséget vezető miniszter – számol be róla a Blikk.

A sajtótájékoztatón Lázár János felolvasott pár kommentet, és megjegyezte azt is, hogy a kérdezők „már egymást szidják”. Aztán a harmincegyedik perc körül egy kommentelő különös gondolatmenetet osztott meg, melyben a tramtrainről egyenesen a koronavírusra, s az azzal összefüggő intézkedésekre asszociált, illetve „méregvakcinának” nevezte az oltást.

A hozzászólást író kifejtette, hogy meglátása szerint nincsen semmilyen világjárvány, vagy egyáltalán bármi, ehelyett úgy hiszi, „nyomorékká teszik” az embereket. Az oltást támogatókat „aljas, beteg állatoknak” nevezte, és kifogásolta a gyerekek oltását is.

Lázár János saját reakcióját a kommentre azzal indította:

hirdetés

„Én úgy gondolom, hogy az ember az életét szabadon kockáztathatja, ez kétségtelenül igaz, mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni. Azonban mások életének kockáztatásáról van szó, tehát az a kérdés, hogy egy másik ember életét kockáztathatja-e, illetve hozzájárul-e egy társadalom egészségéhez, megmeneküléséhez, és ahhoz, hogy a társadalom túlélje a covidot azzal, ha magát beoltatja”.

Ehhez hozzáfűzte, hogy véleménye szerint az oltás felvételével az emberek hozzájárulnak ahhoz, hogy minél hamarabb túl legyünk a járvány okozta helyzeten, s a jelenlegi nehéz időszakot némi kockázatot vállalva ugyan, de túléljük.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Triggermouse)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés