hirdetés
Belföld

Kihallgatták a rendőrök a nagyari gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrök kihallgatták azt a 34 éves helyi férfit, aki Nagyaron több késszúrással megölte élettársát.

Kihallgatták a rendőrök a nagyari gyilkosság gyanúsítottját
hirdetés

A rendőrség közleményében felidézik, a 34 éves B. Z. nagyari lakos 2021. május 31-én 1 óra körül közös otthonukban bántalmazta és több vágással, illetve késszúrással megölte 32 éves élettársát.

Az eset idejében a pár közös, illetve három nevelt gyermeke is a házban tartózkodott, a 14 éves lányuk anyja védelmére is kelt. Az apa ellenben ököllel megütötte a saját lányát is, hogy távol tartsa.

A lány felhívta anyai nagyszüleit segítségért, akik a házhoz siettek, s a nagypapa be is ment, hogy segítsen a lányának. Az elkövető a férfit megsebesítette, a nőn pedig akkor már nem lehetett segíteni.

Miután élettársát megölte, az elkövető saját magában is megpróbált kárt tenni, így a mentőszolgálat munkatársai szúrt sérülésekkel vitték őt kórházba.

A nyomozók a férfit kórházi ellátása mellett őrizetbe vették, és több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés