hirdetés
Belföld

Kettős emberölés történt Szegeden, a feltételezett elkövetőt keresi a rendőrség

Vasárnap este kettős emberölés történt Szegeden, a rendőrség még keresi a gyanúsítottat.

Kettős emberölés történt Szegeden, a feltételezett elkövetőt keresi a rendőrség
hirdetés

Vasárnap este a rendőrség közleményében arról számolt be, hogy aznap holtan találtak egy férfit és egy nőt Szeged egy belvárosi lakásában, akik halálát idegenkezűség okozta.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Hétfőn a kora reggeli órákban ugyanakkor körözést tettek közzé a police.hu oldalon, amelyben már a feltételezett elkövető személyére vonatkozó információk is szerepelnek.

Az újabb rendőrségi közlemény szerint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya körözést bocsátott ki egy huszonnyolc éves férfival szemben, aki megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szeged egy belvárosi lakásában, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint egy MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

A rendőrség fényképet is megosztott a férfiról, amely alapján azt kérik, hogy aki felismeri őt, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon. A névtelenség megőrzése mellett lehet bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Nyomatékosították, hogy a férfit ne próbálja feltartóztatni senki, hanem csak értesítsék a rendőrséget.

(A borítókép forrása: pixabay.com)


hirdetés

További híreink