hirdetés
Belföld

Két rab is öngyilkosságot követett el a közelmúltban

A közelmúltban két rab is öngyilkosságot követhetett el – két különböző intézményben –, valamint az ugyancsak börtönben lévő Portik Tamás is megpróbált végezni magával – írja cikkében a Blikk.

Két rab is öngyilkosságot követett el a közelmúltban
hirdetés

A lap a BVOP honlapján olvasható közlemény alapján azt írja, hogy a tiszalöki büntetés-végrehajtási intézetben december tizenkilencedikén a délelőtti órákban öngyilkosságot követett el egy harminchét éves fogvatartott.

Az eset észlelését követően a büntetés-végrehajtási intézet személyzete azonnal megkezdte az újraélesztést, amelyet a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytattak. A szakszerű és gyors segítségnyújtás ellenére azonban a rab élet már nem tudták megmenteni.

A rendőrség a helyszínen az idegenkezűséget kizárta, az intézet vezetése megtette a szükséges intézkedéseket.

A Blikk egy korábbi cikkében írt arról, hogy ugyancsak öngyilkosságot követett el az a 35 éves férfi, aki februárban a tárgyalásán az őt kísérő őrre támadott, majd fegyvert szerezve megszökött a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületéből. Akkor a XV. kerületi Nyírpalotai út és a Szentmihályi út kereszteződésében fogták el ismét a férfit, aki másik járművet próbált szerezni a meneküléshez, azonban a rendőrök a figyelmeztetést követően rá lőttek, majd kórházba került sérülései miatt.

hirdetés

Mivel az édesanyja ekkor azt mondta, hogy a fia szándéka az volt, hogy lelőjék őt a rendőrök, ezért kiemelten figyelték őt, azonban ennek ellenére végzett magával.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés