hirdetés
Belföld

Két gyilkosságot is elkövetett egy hajléktalan férfi Salgótarjánban

Az egyik esetben a gyanúsított élettársával együttműködve ölt meg több késszúrással egy szintén hajléktalan embert.

Két gyilkosságot is elkövetett egy hajléktalan férfi Salgótarjánban
hirdetés

A nyomozás adatai szerint a hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs idén január 11-én éjjel Salgótarján belterületén szóváltásba keveredett egy híd alatt egy nőismerősével, akit ekkor többször is megszúrt. Áldozata a helyszínen életét vesztette.

Nem ez volt azonban az egyetlen gyilkosság, amely M. Szabolcshoz köthető, hiszen a nyomozás során kiderült, hogy tavaly nyáron élettársával, V. Szilviával Salgótarján belvárosában szerelemféltés miatt ugyancsak több késszúrással ölt meg egy hajléktalan férfit, akinek holttestét nem sokkal távolabb V. Szilvia rejtette el – derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A nyomozók a gyanúsítottak által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították a holttestet. Jelenleg a 45 éves M. Szabolcs és az 50 éves V. Szilvia is letartóztatásban van.

A férfival szemben több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett, míg a nővel szemben társtettesként elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet mostanra befejeztek, s az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.

hirdetés

(A borítókép forrása: police.hu)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés