hirdetés
Belföld

Két ember életét mentették meg szombat éjjel a rendőrök

Pár óra eltéréssel, egyazon éjjel egy 28 és egy 82 éves férfi életét is megmentették a kunszentmártoni rendőrök.

Két ember életét mentették meg szombat éjjel a rendőrök
hirdetés

Egy nő telefonon kérte a rendőrök segítségét, mivel videóhívásban volt egy férfi ismerősével, aki elmondta neki, hogy több levél gyógyszert is bevett, amire alkoholt ivott, azután pedig megszakadt a videóhívásuk. A nő annyit tudott, hogy ismerőse egy cserkeszőlői, felújítás alatt álló ingatlanban él – írják a police.hu oldalon megjelent közleményben.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója személyismeretének köszönhetően hamarosan megállapította a férfi vélt tartózkodási helyét, és kollégájával azonnal a helyszínre mentek, ahol a nyitott épület egyik helyiségében rá is találtak a budapesti férfira. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították.

Megközelítőleg két óra telt el, amikor egy 82 éves öcsödi lakos eltűnése miatt érkezett segélykérő hívás a rendőrségre.

Az idős férfi élettársa a rendőröknek elmondta, hogy aznap este 20 óra körül látta utoljára otthonában a férfit, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

hirdetés

Végül egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán találták meg az eltűntet. A kunszentmártoni szolgálatirányító hazavitte a 0 fok alatti hidegben átfagyott, vékony öltözetű bajba jutottat, illetve értesítette a mentőszolgálat munkatársait.

(A borítókép forrása: pixabay.com / blindguard)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés