hirdetés
Belföld

Késsel szúrta mellkason lakótársát egy férfi

Vádemelést javasolnak egy ötvennégy éves kiskunfélegyházi férfival szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, miután a gyanúsított késsel halálosan megsebesítette lakótársát.

Késsel szúrta mellkason lakótársát egy férfi
hirdetés

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást előzőleg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a police.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint.

A beszerzett adatok alapján szerelemféltés miatt alakult ki vita két barát között 2019. november 8-án kora délután egy kiskunfélegyházi családi házban, aminek során az idősebb férfi egy nagyjából 6 centiméter pengehosszasú késsel mellkason szúrta 45 éves lakótársát.

A fiatalabb férfi a helyszínen belehalt a sérülésébe.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kiskunfélegyházi lakost a rendőrök előállították, a férfi pedig a kihallgatása során beismerő vallomást tett. A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók emberöléssé minősítették át a – jelenleg is letartóztatásban lévő – gyanúsított tettét.

Az ügyben a főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át a főügyészségnek.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés