hirdetés
Belföld

Kálmán Olga mögött áll a DK a főpolgármesteri előválasztáson

A korábban Karácsony Gergelyt támogató Demokratikus Koalíció (DK) immár saját jelöltet indít az előválasztás második fordulójára, aki pedig nem más, mint Kálmán Olga – számolt be róla a HVG csütörtökön.

Kálmán Olga mögött áll a DK a főpolgármesteri előválasztáson
hirdetés

Kálmán Olga csütörtökön jelentette be, hogy indul az ellenzéki főpolgármesteri előválasztáson, s egyúttal azon meglátásának adott hangot, hogy az EP-választásból kiderült, a választók minél több új szereplőt akarnak, a politika pedig megérett az új szereplők megjelenésére – írja a hvg.hu.

Az egykori televíziós azt mondta, hogy írt ugyan programot, de szeretni meghallgatni az embereket arról, hogy mik a problémák. Állítása szerint független jelölt ugyan, de az előválasztáson a DK biztatására indult, legfontosabbnak pedig azt tartja, hogy Budapestet „visszaadja” a budapestieknek.

A lap felidézi, Dobrev Klára, a DK EP-képviselője jelentette be Kálmán Olga indulását, s ennek során kiemelte, hogy az egykori tévés megalkuvások nélkül és keményen küzdött „Orbán Viktor rendszerével” és Tarlós Istvánnal szemben.

A DK-s politikusnő szerint Kálmán Olga nem megosztja, hanem egyesíti a változást akaró szavazókat, mivel nem párttag. Megjegyezte még azt is, hogy aki az előválasztás második fordulóját megnyeri, azt támogatja majd – több ellenzéki párthoz hasonlóan – a DK is.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés