hirdetés
Belföld

Jobban van az oltástagadó család három tagja

A koronavírus-fertőzés nyomán az édesapa elhunyt, és a két gyermek, valamint az édesanya is súlyos állapotban voltak.

Jobban van az oltástagadó család három tagja
hirdetés

Egyelőre az édesanya és a két iskoláskorú fia egy budapesti magánklinikán lábadoznak, ahová a rokonság közreműködésével vitték el őket a közkórházból – írja a Blikk.

A lap felidézi, hogy az elmúlt hetekben sajnálatos módon elhunyt egy oltástagadó férfi, aki családjával együtt került kórházba.

A feleségét is sokáig válságos állapota miatt kellett ápolni, míg két, kisiskolás korú gyermekük állapota változó, de esetenként súlyosabb volt.

A szülők sokat jártak külföldön, aminek ellenére nem oltatták be magukat. Mivel azonban szükségük volt védettségi igazolványra, a jelek szerint beszereztek hamis igazolványt.

hirdetés

A budapesti kórház egészségügyi dolgozói kezdtek arra gyanakodni, hogy a védettségi igazolványok hamisak lehetnek, s mikor rákérdeztek erre, az édesanya válasza beigazolta a szakemberek gyanúját.

A Blikk úgy tudja, állítólag háziorvosukon keresztül jutott a hamis védettségi igazolványokhoz az érintett család.

A lap saját információira hivatkozva azt írja, a rokonok folyamatosan érdeklődtek a család állapotáról, és elintézték azt is, hogy helyet kapjanak egy budapesti magánklinikán, ahová néhány napja át is szállították őket.

Még arra várhatnak hazatérésük előtt, hogy a gyerekek és anyjuk állapota stabilabb legyen.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Sharon McCutcheon)

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés