hirdetés
Belföld

Ismeretlen női holttestet találtak Miskolcon

Egy ismeretlen személyazonosságú nő holttestét találták meg Miskolcon, a helyi rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a nő rendkívüli halála miatt.

Ismeretlen női holttestet találtak Miskolcon
hirdetés

Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a rendkívüli halálesetet.

A rendőrségi közlemény szerint a miskolci Bencések úti ingatlanban az ágyban fekve találtak rá július ötödikén az ismeretlen személyazonosságú női holttestre, s nem találtak az elhunytnál az azonosításra alkalmas iratokat.

Az elhunyt egy 155 centiméter magas, vékony testalkatú, 50-55 év körüli nő volt. Őszes barna színű, félhosszú haja volt. Ismertetőjele még a közlemény szerint, hogy homloka magas, szemöldöke vékonyan ívelt, a járomcsontok kiemelkedőek, a bal orrnyílása kisebb, a fülek közepesen elállóak. A felső fogsor szélén két darab foga volt, a körmei ápolatlanok. A hasa alsó részén műtéti heg van.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a nővel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Maximilian Weber)


hirdetés

További híreink