Belföld

Inkább nem várta meg a rendőröket az elütött férfi

hirdetés

Aligha véletlenül hagyta el a helyszínt egy férfi, akit elütöttek, hiszen kiderült, hogy kifosztás miatt körözték őt. A budapesti rendőrök végül elfogták az illetőt.

Inkább nem várta meg a rendőröket az elütött férfi

Egy közlekedési baleset helyszínére riasztották a rendőröket február 11-én.

A bejelentés szerint a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésénél egy autós elütött egy férfit, aki a piroson akart átmenni az úton.

A rendőrök kiérkezését azonban nem várta meg az illető, aki utóbb kiderült, hogy nem véletlenül hagyta el a baleset helyszínét – derül ki a rendőrség honlapján megjelent közleményből.

A rendőrök nem messze a helyszíntől megtalálták a 21 éves J. Krisztofert, akiről kiderült, hogy kifosztás bűncselekmény miatt adott ki ellene elfogatóparancsot a Vásárosnaményi Járásbíróság.

A 21 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, s a mentősök így már rendőri kísérettel vitték kórházba a fiatalembert. A baleset következtében J. Krisztofer súlyos sérüléseket szenvedett.

Az orvosi vizsgálatokat követően a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a férfit, s értesítették a körözését elrendelő bíróságot.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés