hirdetés
Belföld

Időben megtalálták az eltűnt idős férfit

Időben meglelték a rendőrök, polgárőrök, önkéntes tűzoltók és közterület felügyelők az eltűnt idős embert, aki a fagypont alatti hőmérsékletben kószált kint egy fás területen.

Időben megtalálták az eltűnt idős férfit
hirdetés

Egy hetvenkilenc éves férfi eltűnését jelentette be felesége a rendőrségre december 14-én a kora esti órákban, s mivel igen hideg volt addigra már – a hőmérséklet fagypont alá csökkent –, nem lehetett késlekedni.

A kapott személyleírás alapján a keresésben részt vevők riadóláncot indítottak, s aki csak tehette, csatlakozott a kereséshez. Így végül szolgálati kutyát és drónt is bevetettek annak reményében, hogy az idős férfit megtalálják – derül ki a rendőrség honlapján megjelent közleményből.

A mintegy harminc emberből álló csapat kitartóan kutatta át a környéket, s a Piliscsabai Polgárőr Egyesület tagjai végül egy árokparti, fás, bokros területen rátaláltak az eltűntre.

Az idős férfi addigra már ki volt merülve és átfagyott, és csak két mondatot motyogva adott életjelet magáról, miközben egy fába kapaszkodva várta a segítséget.

hirdetés

Az időben érkező segítségnek köszönhetően a férfinak nem esett baja, így a rendőrök hazavitték őt feleségéhez.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés