hirdetés
Belföld

Hét halálos baleset történt a hétvégén

A hétvége folyamán majdnem 130 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt, s ebből sajnos hét halállal végződött.

Hét halálos baleset történt a hétvégén
hirdetés

Július harmadikán 0 órától július ötödike 24 óráig 128 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ebből hét baleset volt halálos kimenetelű, melyekben heten hunytak el, és harmincnégyen súlyos, nyolcvanheten pedig könnyű sérülést szereztek – derül ki a rendőrség honlapján olvasható közleményből.

Ittas vezetés gyanúja miatt 57 személyt állítottak elő.

A hétvége folyamán a rendőrök 702 személyt fogtak el, közülük 111 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 466-ot pedig bűncselekmény elkövetésén tetten érve. Összesen 634 személyt állítottak elő, közülük 338 embert bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 393 esetben volt szükség.

hirdetés

A fentiek mellett vasárnap éjfélig a rendőrök és a katonák 257 jogellenesen Magyarország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, s 70 főt akadályoztak meg az ország területére történő belépésben a Szerbiával közös határon.

Az ország területén tizenhat határsértőt fogtak el, és egy ember ellen embercsempészés, további hat személy ellen pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés