hirdetés
Belföld

Három közös gyermekük szeme láttára lőtte hátba volt élettársát egy férfi

Egy harminckét éves nő azért tett feljelentést az Érdi Rendőrkapitányságon, mert volt élettársa a megelőző napon hátba lőtte őt egy airsoft puskával három közös kiskorú gyermekük szeme láttára.

Három közös gyermekük szeme láttára lőtte hátba volt élettársát egy férfi
hirdetés

A nő gyermekei apjának házához egy hivatalos papír aláírásának céljából érkezett meg június 22-én délután, azonban nem sokkal később, bármiféle előzetes szóváltás nélkül a nő volt párja felkapott egy fegyvert, s a nőt a gyermekek közelében hátba lőtte.

Az asszony az eset láttán sírva fakadt gyermekeivel távozott a helyszínről, majd orvoshoz ment, mert fájdalmai voltak. A szakember megállapította, hogy a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - írják a police.hu oldalon megjelent közleményben.

A férfi a házban több fegyvert is tartott a beszerzett információk alapján, ezért az érdi nyomozók a TEK műveleti egységeinek a közreműködését is kérték a férfi elfogásához. A június 23-ai műveletet követően a nyomozók a házban kutatást tartottak, s különböző típusú puskákat, gázriasztó fegyvereket, gumilövedékes fegyvereket, illetve feltehetően II. világháborús kézigránátot foglaltak le.

A lefoglalt fegyvereket szakértői vizsgálatra küldték.

hirdetés

A harminchárom éves férfit kihallgatták, s ő tettét részben elismerte, panasszal nem élt a gyanúsítás ellen.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a férfival szemben, akinek elrendelték a 72 óráig érvényes ideiglenes megelőző távoltartást.

hirdetés

hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés