hirdetés
Belföld

Hárman meghaltak egy balesetben a 65-ösön

Halálos baleset történt Somnál, ahol egy kamionnal ütközött egy személyautó.

Hárman meghaltak egy balesetben a 65-ösön
hirdetés

A Som település és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautó és egy kamion.

A személyautó a frontális ütközés következtében kettészakadt, s a helyszínre mentőhelikopter is érkezett – írja a 24.hu, részben saját értesüléseire hivatkozva.

A lap érdeklődésére Vajda Eszter, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a személyautóban öt férfi utazott, akik közül hárman meghaltak, s ketten megsérültek. A sérültek állapota válságos.

A kamion sofőrje nem sérült meg a balesetben.

hirdetés

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás miatt kezdődött meg a helyszínelés és a műszaki mentés, a forgalom a környező települések irányába haladhat.

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Frissítés:

A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint ismét zavartalan a forgalom a főúton, az útlezárást fél három körül oldották fel.

Közölték azt is, hogy öt gyulaji férfi utazott az autóban, akik közül 17 éves volt a legfiatalabb, a legidősebb pedig 27 éves. A két sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

(A borítókép forrása: police.hu)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés